Log ind

Connect with


 Husk mig.

Opret en profil. klik her.

Har du glemt din adgangskode? klik her.

Flytning fra 420 kr.

Her er vores billigste pris for en flytning

Du behøver ikke grave dybt i dine lommer, når du skal flytte. Faktisk kan vi flytte dine ejendele for helt ned til 420 kr., hvis du bare har mod på at smøge ærmerne op og selv stå for den tunge del af flytteopgaven.

Du skal blot sørge for, at dit indbo står pakket og klar til læsning et sted på gadeplan, hvor vi kan parkere. Derefter sørger vi for, at alle dine ejendele bliver pakket forsvarligt i bilen. Når vi ankommer til destinationen, aflæsser vi bilen, og så klarer du resten herfra.

Flytningen kan foregå mandag til fredag mellem kl. 06.30 og 20.00 og lørdag mellem kl. 09.00 og 17.00. Vær opmærksom på, at der i travle perioder kan forekomme ventetid på en ledig bil.

Prisen gælder, når der er op til 10 km mellem start- og slutadressen. Er strækningen længere end 10 km, skal du betale 12,50 kr. pr. ekstra kilometer. Herudover er det en forudsætning, at flytningen foregår på Sjælland, og at der er plads til dine ejendele i en vogn med et ladmål på 3,20 x 1,40 x 1,70 m, et rumfang på 8 m3 og en lasteevne på 1.000 kg.

Priser for andre vognstørrelser, distancer og et helt flytteteam

Har du behov for en større vogn, eller vil du bare gerne slippe for tunge løft ifm. din flytning? Så kan du her se vores priser på henholdsvis 1-mands- og 2-mandsflytninger.

Har du spørgsmål? Så ring til os