Log ind

Connect with


 Husk mig.

Opret en profil. klik her.

Har du glemt din adgangskode? klik her.

+ (1)

Mini Trans 4×42

Vi er specialister i transportløsninger og en af Danmarks førende transportører indenfor privat- og erhvervssegmentet. Vi udfører alle former for transporter som fx kurerkørsel, flytning, distribution, specialtransport og meget mere.
+ (1)

Vores virksomhedsstruktur
kommer dig til gode

Vi består og ejes af selvstændige vognmænd, hvilket sikrer maksimal opmærksomhed og ansvarlighed i forbindelse med hver eneste transport. Samtidig giver strukturen os mulighed for at tilbyde den selvstændige vognmands personlige service og den større koncerns tilbud og fleksibilitet på én og samme tid.
+ (1)

Vi leverer hurtigt, sikkert og
altid til tiden

Med mere end 50 års brancheerfaring har vi både viljen og evnen til at levere effektive og skræddersyede transportløsninger af højeste kvalitet – hurtigt, sikkert og altid til tiden. Vi kalder det faglig præcision og er vores garanti for et trygt forløb.
+ (1)

Vi tør godt køre forrest

Vi er en moderne og nytænkende virksomhed med mod nok til at udfordre status quo. Derfor finder vi hele tiden nye og bedre måder at drive vores virksomhed på. Indsatsen, der bl.a. inkluderer et fast fokus på informationsteknologi og bæredygtighed, resulterer i store fordele for dig, os og vores fælles samfund.
+ (1)

Hos os får servicen altid en plads på forsædet

Vi sætter en ære i at give dig den allerbedste oplevelse – fra det øjeblik du tænker på at bestille en orange vogn, til dit gods er leveret. Vi udfører vores arbejde ordentligt og på den måde, der passer dig bedst. Hos os er ingen opgaver for små, store eller uhandy, vi har nemlig køretøjer i alle størrelser og specialuddannede vognmænd, der står klar til at imødekomme alle transportønsker 24 timer i døgnet.

Velkommen til Mini Trans – vi glæder os til at flytte din verden.

Jobs

Vognmænd

Chauffører

Personale