Log ind

Connect with


 Husk mig.

Opret en profil. klik her.

Har du glemt din adgangskode? klik her.

 Priser

 

Hvad koster det?

Vil du gerne vide, hvad det koster, før du bestiller en transport? Så er du landet på den rigtige side. Her kan du nemlig lynhurtigt finde prisen på de fleste af dine opgaver. Indtast de nødvendige oplysninger i vores online prisberegner, øverst på denne side, så får du en cirkapris med det samme. Helt enkelt.

NB! Beregnerens priser er vejledende og gælder kun for varetransport – ikke 2-mandsflytninger eller andre former for specialtransport. Priserne er ekskl. aften- og weekendgebyr, eventuelle udgifter til bro og færge samt olietillæg.

Olietillæg

Vi opererer med et variabelt olietillæg efter brancheorganisationen DTL’s retningslinjer. Tillægget reguleres månedligt for at kompensere for svingende dieselpriser. Tillægget beregnes med udgangspunkt i dieselpriserne af 1. september 2017. Olietillægget ligger fast for mindst en måned ad gangen.

Fra den 23. september 2019 er olietillægget 3,0 %

I menuen ovenfor kan du finde vores billigste pris for en flytning og priser på 1-mands- og 2-mandsflytninger. Har du spørgsmål vedr. priser, er du velkommen til at kontakte os på 42424242.