Log ind

Connect with


 Husk mig.

Opret en profil. klik her.

Har du glemt din adgangskode? klik her.

Sameday

 

Vil du gerne spare penge og samtidig gøre miljøet en tjeneste?

Så er denne transportløsning måske noget for dig:

Med Sameday kan du booke en transport på hverdage før kl. 14.00 og få dit gods leveret inden for 4 timer. Det giver os mulighed for at planlægge kørslen mere fleksibelt, hvilket betyder færre kilometer og en betydelig reducering af brændstofforbruget. Det er godt for miljøet… Og nåja, så sparer du 15 % på vores normalpriser. Win-win.

Ønsker du at benytte transportløsningen, gælder følgende kriterier:

+ Du skal booke din transport via vores online bestilling med afhentning senest kl. 14.00 på en hverdag, så leverer vi inden for 4 timer.

+ Du skal sikre dig, at din modtager er til stede på leveringsadressen og klar til at tage imod når som helst inden for de 4 timer.

+ Sameday gælder kun for transporter med én afhentning og én levering – og ikke for specialtransporter, flytninger eller transporter med behov for sidelæs.

+ Rabatten, du opnår ved Sameday, kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

+ Transportløsningen gælder for takst 1-3 og kan benyttes af alle med behov for afhentning og levering på Sjælland og Amager.

 

Vil du have mere information om Sameday, så fang os på 42424242 eller udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt